dimarts, 22 de novembre del 2016

Excursió a Barcelona.

https://plus.google.com/104878030629571721628/posts/eKevhaoCLug



El dijous 10 de novembre els alumnes de 1r d’ESO vam fer la nostra primera excursió d’aquest curs 2016-2017 per anar a Barcelona.

La sortida a part de tenir els objectius concrets de les àrees d’Educació plàstica i visual i d’Educació Física també en tenia un altre, cohesionar els nous grups classes i gaudir de les activitats programades al matí i a la tarda sense deixar de tenir present l’adquisició de nous coneixements.

Quan vam arribar a Barcelona ens vam dirigir ma la Fundació Miró i al parc que hi ha al costa vam esmorzar i passar els primers moments de diversió. De seguida va ser el moment d’entrar a dins del Museu per veure moltes de les pintures i fins i tot algunes de les escultures de Joan Miró. Vam poder apreciar i reconèixer alguns dels trets principals de l’art de Miró. Hem de dir que al sortir de la visita ens van felicitar pel nostre bon comportament a la Fundació durant tota l’estona d’explicació.

A continuació tocava pujar a l’autobús per anar cap a pàrquing del Camp Nou on vam poder dinar i agafar força per patinar.

A primera hora de la tarda ja ens estàvem posant els patins per experimentar les dificultats de patinar sobre gel. Vam passar una molt bona estona, vam poder riure, vam caure molts cops però per sort cap de nosaltres es va fer mal. Després de pràcticament una hora i mitja de patinar tocava tornar a casa.

Bons moments tots plegats havent gaudit moltíssim de tot el dia! 




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada